Orienta Pro

estudiants
logo-ERALGRUP

.

Posem en valor i fomentem els processos digitals en les solucions per a l'Orientació Professional. Amb un portfoli propi de serveis i solucions complementem l'offering dels processos convencionals d'orientació amb la dotació d'una metodologia efectiva i eficiant, online i no intrussiva que empodera l'usuari final i complementa la tasca dels professionals. L'oferim a les persones, les empreses i les administracions.

Eral Grup (www.eralgrup.com) integra un conjunt d'empreses especialitzades en transformar les organitzacions desenvolupant solucions de millora amb impacte a llarg termini a través de l'aprofitament TIC. Eral Grup ha desenvolupat la solució Darwin 3.0, que integra solucions adaptatives i intel•ligents per al servei a les persones i que s'aplica de forma eficient en el sector de l'Orientació Professional atenent ja a 15.000 usuaris de Catalunya.

.

OCBcn (www.ocbcn.com) és un despatx professional amb experiència en el disseny, la planificació i la gestió d'iniciatives de caràcter estratègic o singular i ha desenvolupat part de la seva activitat en àmbits de col•laboració públic-privats.

.

Plataforma Educativa (www.plataformaeducativa.org) agrupa un conjunt d'entitats d'iniciativa social amb la missió de dissenyar, crear i desenvolupar programes i serveis que millorin la qualitat de vida de les persones i de col•lectius en situació d'exclusió social i / o en risc. Amb 20 anys d'experiència, Plataforma Educativa ha atès a 50.000 mil persones en diferents projectes socials de l'administració catalana.

.